COVID INFO

Hvala što dijelite naše objave

 

11.05.2020.
Prema odredbama HZJZ-a, polaznice tečaja obavezno moraju doći s vlastitom zaštitnom maskom (ukoliko je nemate, mi vam je ne možemo osigurati i nećemo biti u mogućnosti održati tečaj). Također je potrebno dezinficirati ruke pri dolasku i odlasku s tečaja (sredstvo za dezinfekciju je osigurano u studiju).

01.09.2020.
Zbog situacije sa COVID-19 infekcijom, do daljnjega nećemo biti u mogućnosti održavati grupne tečajeve i radionice. O nastavku ovih programa, na vrijeme ćemo obavijestiti na našoj web stranici i ostalim stranicama društvenih mreža.
Nastavljamo sa individualnim tečajevima pletenja (iznimno možemo održati tečaj “Pletimo u dvoje” samo s polaznicama koje su iz ..kućanstva), uz strogo pridržavanje svih epidemioloških mjera (nošenje maske, držanje distance i dezinfekcija ruku prije i poslije tečaja). 

28.05.2021.
Počinje primati prijave i za grupne tečajeve pletenja (3-4 polaznice po jednoj grupi). uz obavezno pridržavanje mjera zaštite (nošenje zaštitne maske, dezinficiranje ruku prije i nakon tečaja i držanje distance). 

01.12.2021.
Nastavljamo sa individualnim tečajevima i radionicama pletenja, uz strogo pridržavanje svih epidemioloških mjera (nošenje maske, držanje distance i dezinfekcija ruku prije i poslije tečaja).

Komentari su zatvoreni.