UVJETI KORIŠTENJA

ODGOVORNOST ZA SADRŽAJ

Kao autori sadržaja odgovorni smo za isti na ovim web stranicama. Međutim, razumno je pretpostaviti kako nismo dužni kontinuirano nadzirati pohranjene/objavljene podatke ili tražiti kontinuirano dokaze koji upućuju na potencijalno nezakonite aktivnosti.

Pravne obveze uklanjanja informacija ili blokiranja korištenja informacija ostaju nepromijenjene. Odgovornost je moguća samo u trenutku kada ćemo biti upoznati pismenim putem o mogućem kršenju važećeg zakonodavstva. Ukoliko bi se pojavio takav sadržaj, isti ćemo odmah ukloniti ili po dogovoru ispuniti uvjete za njegovo daljnje zadržavanje.

ODGOVORNOST ZA LINKOVE

Neke od naših objava mogu sadržavati poveznice na vanjske web stranice trećih strana. Kako nemamo utjecaja na sadržaj web stranica trećih strana, ne možemo biti odgovoran za sadržaj na tim web stranicama.

Pri postavljanju poveznica na druga web sjedišta, provjeravamo sadržaj kako bi bili sigurni da nema kršenja zakonskih normi (provjera je u okviru naših mogućnosti). Uklonit budemo pismeno upozoreni ili sami dođemo do saznanja o kršenju zakonskih normi, takve poveznice ćemo odmah ukloniti.

POŠTIVANJE AUTORSKIH PRAVA

Sadržaj i djela objavljena na ovoj web stranici od strane operatera web stranice podliježu hrvatskom Zakonu o autorskim pravima. Umnožavanje, uređivanje, distribucija, preuzimanje kao i korištenje bilo koje vrste sadržaja na ovim web stranicama, bilo u privatne ili komercijalne svrhe, dopuštamo izričito uz naše pismeno dopuštenje. Svako drugo postupanje smatrati ćemo kršenjem Zakonskih normi i biti ćemo voljni poduzete pravne korake.

Doprinosi trećih strana (drugi autori) na ovoj web stranici označeni su kao takvi, ukoliko je to autor izričito tražio ili je bio uvjet za korištenje materijala. Ukoliko primijetite bilo kakva kršenja Zakona o autorskim pravima, molimo vas da nas o tome obavijestite kako bi takav sadržaj mogli odmah ukloniti. I mi želimo poštivati tuđa autorska prava, ali isto tako tražimo da se poštuju naša.

Hvala što dijelite naše objave

Komentari su zatvoreni.